Handdukar till sommarbadet

Ibland går saker i skov här i webbutiken. Helt plötsligt blir det väldigt mycket av någon vara. Kunder som frågar, varor som ramlar in från leverantörer och ordrar och beställningar i webbutiken. Nu är det handdukar, kökshanddukar och badhanddukar av alla de slag. Jag har packat upp nya fräscha kökshanddukar till sommarköket. Skickat ut paket med linnehanddukar och linnefrotté till hela Sverige. Handdukarna har tagit upp en stor del av min tid men det är ju knappast något trist och tråkigt. Jag älskar mina linnehanddukar. Som den linnenörd jag är blir jag extra glad då jag pratar med vänner och kunder som också upptäckt linets storhet. En god vän med hus i Spanien har kastat ut sin bomullsfrotté och ersatt med linnehanddukar som faktiskt torkar även i det fuktiga medelhavsklimatet. Inga fler halvfuktiga handdukar i frotté utan nu bara snabbtorkande linnehanddukar säger hon. Linet är fantastiskt svarar jag:) För det tycker jag ju verkligen, som den linnenörd jag är.

Bilder: ByCharlotte

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>