Bloggreceptboken – Något köpt Något lagat

Det finns så många superduktiga fritidskockar i vårt land och så många som delar med sig av sin kunnighet och receptskatt. Man behöver liksom aldrig slira särskilt länge då man kört fast i sitt eget vardagsmatsträsk. Det är bara att surfa ut och hitta inspiration och matglädje. Tacktack tänker jag tacksamt ofta där i mitt kök. Nu är det snart semester och dags att byta diskbänk, dvs flytta ut till lantköket där man lagar mat oftare och under enklare former. Jag har precis laddat ner Bloggreceptboken 2012 för inspiration. Temat ”Något köpt Något lagat” passar mig och sommarmaten perfekt (passar året om i och för sig). Gott utan en massa krångel. Toppen!

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>