Midsommar och sol

Midsommarafton, den svenskaste av högtider:) I dag har jag dessutom firat den i strålande sol vilket inte är så vanligt. Äntligen har vi samlat ihop familjen igen som varit utspridd i London, Skärgården och så jag ensam kvar i stan. Det krävdes en del familjelogistik men nu är vi på plats här i skogen igen. Ljuvligt och rofyllt. Inga attribut som midsommarstång och kransar bara god mat och massor av jordgubbar. Förberedelserna blev minimala men inlagda sillar från Oaxens skafferi och en ihopsvängd Pavlova gjorde midsommarlunchen till en fest. Man behöver inte göra allt själv, ibland vill man bara njuta av dagen. I dag var en sån dag!

Bilder: ByCharlotte

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>