En dag på lagret

Vissa dagar är mindre glamourösa då man driver webbshop. I går var en sådan dag, mer damm än glam kan man väl säga. Bära wellpapplådor och packa upp och flytta runt på lagret är ett gott träningspass. Jag fick hem en massa varor igår som ni förstår. En hel del påfyllning på sådant som tagit slut, bastumössor, linneduken Torp i natur, fler naturfärgade handdukar i tvättat linne, kimonon i marin och en massa annat.

Jag packade också upp en del nytt och fint! Bland annat en ny toppenfin modell av linnelakan. Påslakan och örngott i tvättat linne, med vit botten med en oregelbunden vävd svart rand. Björk heter de förstås:) Sedan har vi nu äntligen gardiner! Det har ju varit på gång ett tag men nu finns det äntligen linnegardiner i butiken. Alla gardinlängder är i 100 % linne med olika struktur och gleshet. In och kolla i vår nya kategori gardiner. Här kommer det mer till hösten! Vad skulle ni vilja se?

Nu är lagret välfyllt igen och jag är redo för nya utmaningar. Några spännande möten på förmiddagen innan jag kliver in på lagret för att packa beställningar igen. En varierande dag som ehandlare, det gillar jag!

Bilder: Axlings linne och ByCharlotte

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>