Sommarregn

När man inte tror att det finns mer regn kvar kommer det ytterligare en skur. I dag ser det inte bättre ut än att det blir dagsregn. Vad gör man? Kurar inomhus och är glad att jag inte var en av de som trampade runt Vättern i går och att jag hann med min löprunda mellan två skurar. Framförallt så får jag åka på 18-årskalas x 2. De små tvillingarna är nu inte så små längre. Nå det kan pigga upp även den gråaste dag. För att balkongblommorna nu inte ska flyta bort i väntan på sommarsolen så får de samsas under bordet för att få lite skydd mot regn och rusk. Tids nog kommer solen igen:)

Bilder: ByCharlotte

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>