Den blomstertid nu kommer

En dag fylld av skolavslutningar här hos oss. Nu har vi avverkat ännu ett stadium och lämnat ännu en skolbyggnad och en uppsättning lärare bakom oss. Barn växer och man själv hänger inte riktigt med. Den blomstertid har sjungits, så även Idas sommarvisa plus ett långt och härligt program med sjungande, spelande och dansande barn. Alla får vara med:) Det har varit en dag fylld av minnen, skratt och en och annan tår i öga. Jag njuter en stund på balkongen innan vi tar en middag med familjen på någon trevlig restaurang i närheten. I morgon är det sommarlov, åtminstone för ungarna.

Bilder: ByCharlotte

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>