Inspiration, styling och reportage

Började dagen med ett inspirerande besök och kreativa och roliga val och diskussioner. Superkreatören Ann Söderlund var förbi Svenska Inredningsbolagets showroom för att välja ut och hitta stilen inför ett kommande inredningsreportage i hennes hus på Gotland. Det ska bli spännande att se hur det blir då de bäddar upp med Shyness, Axlings linne. Lite till köket, lite till verandan och massor till sovrummen! En uppdelning som passar Svenska Inredningsbolaget finemang. Fram emot hösten får vi se resultatet.

Vi passade också på att bläddra i den nya kalasboken hon varit med att skriva. Alla balla kalas, mycket inspiration och smaskigheter inför dotterns kommande 10 års kalas i sommar:)

Foto: ByCharlotte

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>