Juni, skolavslutningar och presenttider

Den blomstertid nu kommer. Skolavslutningarna står för dörren och nästa vecka slutar de flesta skolan om man inte redan gjort det denna vecka förstås. Hemma hos mig ser man fram emot sommarlov, sovmorgon och allt annat det innebär. Studentflaken flockas på gatorna omkring oss och det är bara att plocka fram cykeln eller snällt promenerar om man vill kunna ta sig genom stadens gator. Juni månad betyder mycket kalas och presenter och jag har nu glatt öppnat ”presentakuten”. Det är det bästa jag vet att försöka plocka ihop det bästa presentkitet för just denna person och tillfälle så jag tar gärna emot allt ifrån vanliga beställningar i webshopen till lite mer desperata hjälp med studentpresenter, insamlingskuvert till fröken och kompisar och fruar som fyller år. Tack för alla förtroenden:)!

Bild: ByCharlotte

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>