Vår, tussilago och vitsippor

April har susat förbi snabbt, alldeles för snabbt. Lite yrvaket står jag här nu och undrar vem som stal den här månaden. Men, men det är snart sköna maj med allt vad det innebär. Det planeras för fullt för nytt och bra i sortimentet hos Svenska Inredningsbolaget. Allt tar mycket längre tid än vad jag tror från början och det fungerar inte alltid som jag tänkt mig. Nu har jag i alla fall de första gardinleveranserna hemma och planerar för att vidga sortimentet med mer tyg på löpmeter.

Tankarna och planerna far runt i huvudet. Då är det skönt att landa här i vårt skogsparadis. Ta dottern i handen och gå ut och hämta lite vårblomster i all sin enkelhet. Det är soligt men kallt och brasorna sprakar i vedspis och kakelugn. Livet får en annan takt här vilket jag definitivt behövde just nu.

Bild: ByCharlotte

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>