Dukningstips från Shyness

Anna Bilén på Shyness Interior bjuder här på sina bästa dukningstips. Vårens och sommarens alla festligheter står för dörren så lite inspiration till ett vackert kalasbord passar finemang, eller hur? Vilket är ditt bästa dukningstips?

Duka enligt Anna på Shynessvis:
Våren är här och visst är det fantastiskt att duka upp ett vårligt festbord! Min personliga favorit är att till Shyness sobra textilier blanda porslin. Jag blandar gärna gammalt med nytt, storlekar med former och högt med lågt. Det ger en dynamik och sätter en unik prägel på varje kuvert. Jag har inga givna regler för dukningen utan tänker snarare på vad jag vill uppnå, så blir det den sammanhållande länken. Det kan vara att dukningen ska kännas lugn och ljus eller att den ska sticka ut och spraka. Att duka med ett färgtema ger också ett snyggt resultat. Något som jag nästan alltid lägger in är vävda band. Det använder jag till vad som helst, som servettring, slå in tallriken som ett paket, knyt bandet om besticken eller använd som hållare till placeringskorten – det är enbart fantasin som sätter gränserna.

Jag älskar vävda band, det är mitt personliga lilla knep.

Bilder: Shyness Interior

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>