Aprilväder

Här tvekar våren med besked. Aprilvädret gäckar oss och återigen vaknade vi till det vintervita. Snön har yrt ner här större delen av dagen, det ligger vitt kvar på marken ännu även om vattenpölarna är desto fler och djupare. Då jag spanat in mina facebook och twitterflöde blir det tydligt att Sverige är ett avlångt land. I södra Sverige lapar man sol och påtar i trädgården, här i Mellansverige så klafsar vi runt i slush och i norra delarna verkar solen ha strålat i skidbackar och spår. Sånt är livet kan man tänka då man inser att den vädermässiga nitlotten blev vår. Nåväl vi har stannat kvar under vår pläd i soffan istället. Vår tur i väderlotteriet kommer får man hoppas. Så länge nöjer jag mig med vännernas bilder på trädgårdsland och planteringar. Jag får de det som inspiration i väntan…

Bild: ByCharlotte

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>