Piffa upp balkongen

Så där ja, här hos mig skiner solen igen. Lite kallt ute fortfarande men soligt! Det räcker just nu. Framförallt räcker det för att plocka fram lusten att piffa till balkongen lite inför kommande utesittartider. Balkongmöblerna är framplockade men annars så är det kalt på min balkong just nu. Kanske är det dags att våga sätta ut blommor igen. Några frosttåliga penséer eller ja, det får bli en inspirationsrunda till blomsteraffären helt enkelt! Till Svenska Inredningsbolaget har jag precis packat upp nya kuddar. Framförallt dynorna i grovt linne med handtag kommer att bli finemang. Bara att bära in och ut efter väder och behag. Jag verkligen älskar detta grova linne!

Dessutom firar Svenska Inredningsbolaget med fraktfria leveranser. Noll kronor i frakt för alla beställningar tom tisdag 10 april! Spana in vårnyheterna i lugn och ro:)

Bilder: ByCharlotte

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>