Inspirerande kvinnor

8 mars och internationella kvinnodagen, en del gillar och andra är mer tveksamma till om den behövs. Jag lägger mig inte i debatten utan konstaterar att den finns och att jag gärna använder den för att lyfta de som inspirerar mig. Ni är många både kvinnor och män, tjejer och killar som ger mig inspiration till att orka kämpa lite till och gå den där extra milen med mitt företagande. Man behöver ha några att tjyvkika på och småprata med på olika sätt för att orka sätta handen i ryggen på sig själv, lyfta sig i håret då det känns lite tungt. På Lotta Agatons blogg hittar jag orden:

Good things come to those who wait.
Good things come to those who work their asses of and never give up.

Sant! Och i dag lyfter jag några av de tjejer i min och Svenska Inredningsbolagets närhet som detta verkligen stämmer in på detta och som är värda all framgång, nu och framöver.

Anna Bilén, Shyness
Sanna Bremmer, Udonly
Ida Överby, Créme de la Créme
Caroline Wiken, Sweet Caroline 

Heja tjejer, keep up the good work!

 
Bilder: Shyness
 

 

Bilder: Udonly
 

 
Bilder: Créme de la Créme
 

 

 
Bilder: Sweet Caroline
 

 

 

 

One comment

  1. Pingback: Sweet Caroline, candy clogs | ByCharlotte

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>