Udonly, ekologiska skinnväskor och accessoarer

Nu har jag suttit klistrad framför datorn och webbutiken hela dagen. Fixat bilder och skrivit texter, uppdaterat lagersaldon och länkat rätt. Det är inte alltid så glamoröst att vara ehandlare. Hela tiden en massa småfix och då det blir mycket av samma, då slår hjärnan på autopiloten vilket inte är helt bra för det blir fel och man får göra om. Nåväl nu är alla nya produkter uppe och på plats från min nya leverantör Udonly. Ekologiska skinnprodukter, väskor, miniväskor och andra accessoarer i supersnygga färger och klassisk design. Jag gillar verkligen både Udonly och Sanna Bremmer, som startat och driver företaget. Hon är ett sprudlande energiknippe och det ska bli otroligt spännande att se hennes kommande kollektioner också. Nu finns i alla fall hennes första produkter på plats hos mig och Svenska Inredningsbolaget, det är jag superglad för. Väskan är toppen och det enda svåra är att bestämma färg. Jag kommer inte att använda den som skötväska, de åren är sedan länge förbi men en snygg laptopväska blir det.

”You don´t only wear it during the baby years, You wear it for a lifetime.” Som Udonly själva säger och det passar fint med min filosofi. Köp produkter du verkligen gillar och använd dem länge, länge.

Samtliga bilder: Udonly.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>