En mediababe på resan

Så, hemkommen efter en ljuvlig vecka och en oändligt lång resdag. Upp i svinottan för en lång biltur sedan flyg hem med byte, en inte helt optimal resrutt men nu är den till ända och det är dags att ladda om här på hemmaplan. Flygplatser och flygresor är enormt trista tycker jag. Så min väska innehåller alltid böcker då jag behöver slå ihjäl tid på resan. Ofta flera stycken av olika genre. Denna gång avverkades en medioker deckare och Jaqueline Kothbauers bok Mediababe. Den senare har legat på mitt bord rätt länge men av någon anledning har jag inte läst den. Nu är det gjort, och tack för den säger jag till dig Jaqueline! Jag har ju hört dig brinna för detta vid flera tillfällen och boken var perfekt. Precis vad jag behöver just nu. Tydlig och konkret, något som passar mig perfekt. Jag som har svårt för omständigheter. Så nu är det bara att kavla upp ärmarna och köra. Jag har många idéer att sortera upp och sätta fart på. Men först landa i lördagskvällen här hemma långt i från alptopparna.


En sista blick på Sellarondabergen.


Kaffe och reselektyr i knät på flygplatsen.

 

2 comments

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>